Michel Vandenbosch (Gaia) verliest hart aan stripster

Michel Vandenbosch (Gaia) verliest hart aan stripster

Celebs

Michel Vandenbosch (Gaia) verliest hart aan stripster

Print

Michel Vandenbosch herstelt langzaam maar zeker van zijn hersenbloeding, en lijkt in dat herstelproces ook opnieuw de liefde hebben gevonden. De 52-jarige man viel als een blok voor een 49-jarige stripster.

Gerda, beter bekend als stripster Davina, is echter geen vrouw die je in een seksclub aan een paal zal zien hangen. DE vrouw geeft namelijk striplessen aan dames die hun eigenwaarde kwijt zijn geraakt. "Na mijn tweede serenade voor haar, Love me tender van Elvis, op mijn verjaardag op 23 juli, hebben we gekust en was het aan. Ze doet me herademen, ze geeft me levensvreugde. Begin oktober ben ik van Antwerpen naar het Leuvense verhuisd op geen kilometer van haar vandaag. 'Voor het landschap' zei ik haar. 'En mijn landschap dan', vroeg ze. We lijken wel voor elkaar gemaakt. En ze zegt dat ik haar idool ben geweest, ha!", vertelt een dolgelukkige Vandenbosch in Het Laatste Nieuws.

Zelf ziet Gerda zich ook als een weldoener. "Ik was een zelfzekere vrouw, die voor zichzelf en voor anderen kon opkomen. Tot ik op een verkeerde man viel, die in plaats van mijn zelfzekerheid te houden me in een machtsstrijd gooide waardoor ik over mezelf begin te twijfelen. Ik heb uiteindelijk de moed bijeengeraapt om mijn leven over een andere boeg te gooien en besloten dat ik vrouwen zelfbewuster zou maken. Ik merk dat bij de vrouwen die bij mij op cursus komen: ze zijn gekwetst en willen zichzelf via hun sensualiteit opnieuw leren waarderen, zonder vulgariteit of pornotoestanden. Ik leer hen dat ze zich mooi vinden, dat ze trots mogen zijn op hun lichaam, dat ze wel een eigenwaarde hebben."

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN