Day One geeft verrassingsoptreden in Café Mombasa

Day One geeft verrassingsoptreden in Café Mombasa

Day One geeft verrassingsoptreden in Café Mombasa

Print
Borgerhout - Day One smeedt het ijzer als het heet is: woensdag gaf de groep, die zondag aantreedt in de eerste halve finale van Eurosong, een verrassingsoptreden in Café Mombasa in Borgerhout. "Ze kwamen gemaskerd toe, en zijn ook zo vertrokken", zegt uitbater Bob Campenaerts.

Café Mombasa in Borgerhout wordt uitgebaat door Bob Campenaerts en zijn partner Rein. Geregeld organiseren ze concerten, maar de doortocht van Day One vonden ze apart. "Slechts een dag op voorhand stelde het management ons de vraag of het kon", vertelt Campenaerts. "Gelukkig was dat geen probleem. Het werd een gratis blitzoptreden van drie songs, en we mochten niets aankondigen, waardoor het voor alle aanwezigen een verrassing was. De leden van Day One kwamen gemaskerd binnen, brachten drie nummers om meteen daarna weer te vertrekken."

Het spelletje meespelen

Maar hoe zat het met de muziek? "Die was niet mijn genre", zegt Campenaerts, maar hun derde song kon me wel bekoren. Ik vermoed dat dat het liedje is dat ze zondag zullen spelen. En terecht, want ik denk dat het een song is dat iets kan losmaken bij een groot publiek."

"Ik heb niet met de groepsleden kunnen praten, dus ik zou echt niet weten wie de zangeres is", zegt Campenaerts nog. "Al heb ik wel mijn vermoedens. Of ik denk dat het Kate Ryan is, zoals zo vaak wordt beweerd? Dat vertel ik niet. Ik vond het sympathiek dat Day One ons café heeft uitgekozen, dus speel ik het spelletje mee."

JSM

Foto Francois Snijders

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio