1/2

Weg met foute lingerie!

Het gebeurt maar wat vaak dat er een bh-bandje van je schouder valt, of dat er toch stiekem wat vetrolletjes op de rug te zien zijn. Na het lezen van dit artikel is dat voorgoed verleden tijd dames!

"Ik wil vrouwen redden van foute lingerie", zegt Fabienne Catteau (47) in Goed Gevoel. Fabienne is al sinds haar twaalfde bezig met lingerie en het is tot op vandaag nog steeds haar grote passie. Ze geeft sinds enkel jaren zelfs les aan mensen die de stiel willen leren.

"Mijn kennismakingsgesprek mondde uit in mijn allereerste les"

"Syntra was op zoek naar iemand die de bestaande opleiding lingerie en korsetterie op punt kon zetten. Ze hadden me uitgenodigd voor een verkennend gesprek. Na dat gesprek kreeg ik meteen ook het opleidingslokaal te zien dat op dat eigenste moment vol studenten zat. Ik heb de volgende 3,5 uur vol gepraat over lingerie en korsetterie. Het kennismakingsgesprek mondde uit in mijn allereerste les", zegt Fabienne.

Fout fout en nog eens fout!

Vrouwen en lingerie, het is vaak een haat liefdesverhouding. We willen er allemaal goed uitzien en daarom proppen we ons het liefst in de kleinste maatjes. "Vaak dragen vrouwen een te kleine maat, omdat ze niet willen toegeven dat ze een grotere maat nodig hebben. Eigenlijk zou enkel de verpakking van lingerie een maat mogen vermelden en niet de lingerie zelf. De verpakking blijft in de winkel en vrouwen gaan naar huis met lingerie die perfect past", zegt Fabienne.

Vrouwen houden graag vast aan een goed merk. Maar het is niet omdat je altijd hetzelfde merk draagt, dat je lingerie daarom niet meer moet passen voor je het koopt. "Passen is de boodschap! En trek het je niet aan welke maat je draagt, er is toch niemand die dat getal ziet?" Jullie horen het dames, passen die handel en prop je niet in te kleine maten. Jullie zien er veel beter uit met de juiste maat!

Photo News / Evelien Geboers

NIET TE MISSEN