Trucker omgekomen bij arbeidsongeval

Trucker omgekomen bij arbeidsongeval

Trucker omgekomen bij arbeidsongeval

Print
Olen - Aan Hagelberg in Olen, in de Antwerpse Kempen, is woensdagavond een 48-jarige man om het leven gekomen bij een arbeidsongeval. Dat zegt de lokale politie van de zone Neteland. Het gaat om een trucker die op een of andere manier geklemd kwam te zitten tussen de trekker en oplegger van zijn vrachtwagen. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar hij overleed ter plaatse.

De trucker stond met zijn voertuig geparkeerd op de loskade aan het kanaal bij distributiebedrijf Distrilog en was daar allicht aan het werk. "Een werknemer merkte op dat er een vrachtwagen op een vreemde manier geparkeerd stond", zegt commissaris Dirk Van Peer van de lokale politie. "Toen hij een kijkje ging nemen, bleek er een man gekneld te zitten tussen de trekker en oplegger. Niemand heeft echter gezien hoe dat kunnen gebeuren is."

De brandweer kon het slachtoffer uit zijn positie bevrijden, maar reanimatiepogingen mochten niet meer baten. Het parket van Turnhout en de arbeidsinspectie zijn op de hoogte gebracht en onderzoeken mee de precieze omstandigheden van het ongeval.

Belga
Foto VRT

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio