Betty is volledig failliet: "Ik zie mijn centen nooit meer terug"

Betty is volledig failliet: Ik zie mijn centen nooit meer terug

Celebs

Betty is volledig failliet: "Ik zie mijn centen nooit meer terug"

Print

Betty Owczarek had zich het begin van 2014 wel anders voorgesteld. De vrouw, die een tijdje geleden nog toegaf een goede verstandhouding met haar ex-man Bart te hebben, is namelijk failliet verklaard. Mede door toedoen van Bart.

De zangeres had namelijk nog aandelen in hun gezamenlijke café Betties in Blankenberge. Een tijdje geleden kwam al aan het licht dat het daar helemaal niet goed ging, maar volgens Betty was er geen vuiltje aan de lucht. "Bart is een heel goede zakenman", was toen het enige dat ze kwijt wou over het faillissement. Dat Bart een goede zakenman is, weet ook Story. Het weekblad kwam er namelijk achter dat Bart een gewiekste kerel is die via allerlei bvba's erin slaagt om steeds weer zaken te mogen uitbaten ondanks allerlei faillissementen.

Hij lijkt hetzelfde met Betties van plan te zijn. Zo liet hij de zaak failliet verklaren, maar is het volgens het weekblad nog helemaal niet zeker dat Bart ook effectief uit de zaak zal vertrekken. Via stromannen en nieuwe organisaties zou de man er namelijk wel in kunnen slagen om opnieuw de leiding over Betties te kunnen verkrijgen. Wat echter wel zeker is, is dat hij bij deze Betty een flinke hak heeft gezet. De vrouw is al haar aandelen kwijt en werd failliet verklaard. Betty zelf blijft er nog kalm onder. "Och, ik heb me twee jaar geleden er al mee verzoend dat ik die centen nooit zal terugzien. Destijds heeft dat allemaal veel pijn gedaan, ik heb zoveel energie in Betties gestoken, maar ik moet dit loslaten of ik ging eraan kapot. Ik zie het als de prijs die ik moet betalen om mijn vrijheid terug te krijgen. Van dat faillissement lig ik niet wakker. Al had ik het natuurlijk liever anders gezien", aldus Betty in Story.

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN