"Naakte" Elio Di Rupo choqueert Walen (video)

Naakte Elio Di Rupo choqueert Walen (video)

"Naakte" Elio Di Rupo choqueert Walen (video)

Print
Premier Elio Di Rupo die een hemd wisselt voor de camera's van VIER voor het programma 'Kroost'. Meer is er niet nodig om enkele bekende Walen te doen steigeren. Zo noemde journaliste Emmanuelle Praet het optreden van onze eerste minister "schaamteloosheid ten top".

In 'Kroost' wordt het privéleven van bekende landgenoten in beeld gebracht. Zo kregen we vorige maandag een intiem stukje te zien van het leven van minister Maggie De Block. Volgende week maandag komt ook Di Rupo aan de beurt. Het RTL-TVi-programma 'On Refait le Monde' kreeg alvast een trailer te zien. Maar die schoot bij sommigen in het verkeerde keelgat, vooral omdat de aflevering zo kort voor de verkiezingen wordt uitgezonden.

Zo vertelde MR-politicus Alain Destexhe op Twitter dat hij beschaamd was voor België. "Het is misplaatst. Het toppunt van schaamteloosheid voor mij", voegde journaliste Emmanuelle Praet daar nog aan toe. "Waarom moet een eerste minister zo nodig naakt gaan om in de schijnwerpers te staan? Wat is de politieke boodschap daarvan: 'Ik ben tot alles bereid?' Het is schandalig."

Herbekijk de aflevering van 'On Refait le Monde' hier:

ORLM: "Di Rupo se met à poil pour faire parler de lui?"

'Kroost'-maker Eric Goens vergelijkt Destexhe met het Vlaams Blok. "Sinds wanneer bent u zo puriteins als het Vlaams Blok?" Ook voor Praet had hij een antwoord: "Is er eigenlijk nog een belachelijker gazet/vod dan Le Soir?"Lees ook: Maggie De Block openhartig in ‘Kroost’ (video)

FiVr

MEEST RECENT