Turnkring Vlug en Blij levert 2600 ontbijten aan huis

Turnkring Vlug en Blij levert 2600 ontbijten aan huis

Turnkring Vlug en Blij levert 2600 ontbijten aan huis

Print
Essen - Voor de zeventiende keer op rij organiseerde turnkring Vlug en Blij een ontbijtactie. Maar liefst 2600 ontbijten gingen zondagmorgen de deur uit. Dat vraagt om een goede organisatie en veel helpende handen.
Het ontbijt van Vlug en Blij is voor vele mensen een traditie. “Sommige bestellen jaar na jaar een ontbijt”, zegt Christiane Dirix. “Daar waar we de eerste jaren rond de 1400 ontbijten zaten, zitten we nu aan 2600 stuks. Wie een ontbijt besteld heeft de keuze tussen een kinder- of volwassenenontbijt. Kinderen krijgen bij hun ontbijt enkele leuke gadgets, terwijl volwassen worden verwend met een roos, tijdschrift of een ander leuk hebbedingetje. Het belangrijkste is wel dat het om een gezond en gevarieerd ontbijt gaat.”

De turners en dansers van Vlug en Blij hebben hun uiterste best gedaan om dit ontbijt tussen 7.15u en 11u aan huis te brengen. “Zonder hun hulp zouden we nooit zoveel ontbijten kunnen afleveren”, zegt Dirix. “Uiteraard mogen wij onze bereidwillige sponsors niet vergeten. Zonder deze mensen zou deze ontbijtactie niet kunnen doorgaan.”

The Game

De turnkring nodigt alvast iedereen uit op het tweejaarlijks turnfeest in de Heuvelhal in Essen. Op zaterdag 15 maart om 19.30u en zondag 16 maart om 14u nemen de turners en dansers de bezoekers mee op een reis door hun favoriete videospelletjes.

Kaarten kosten 8 euro en kan u bestellen via de online shop op www.vlugenblij.be

MaTi

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio