"Michelle Martin nog steeds in Malonne"

Michelle Martin nog steeds in Malonne

"Michelle Martin nog steeds in Malonne"

Print
"Michelle Martin verblijft in het klooster van Malonne en werkt daar verder aan haar reïntegratie", meldt de woordvoerster van de Justitiehuizen zaterdagmiddag. Jean Lambrecks, vader van Eefje, zegt zaterdag in Het Belang van Limburg dat Michelle Martin spoorloos is.

Jean Lambrecks heeft acht instanties aangeschreven omdat hem geruchten hadden bereikt dat Martin op 2 januari het land zou hebben verlaten en sindsdien niet teruggekeerd zou zijn. Hij kreeg onmiddellijk een antwoord van het justitiehuis in Namen waarin stond dat zijn vraag terecht was maar dat hij zich moest wenden tot de strafuitvoeringsrechtbank of tot de bemiddelingsdienst ‘Médiante’. Dat deed hij onmiddellijk. Hij kreeg geen antwoord.

In Het Belang van Limburg liet Liesbeth Wyseur van de Belgische Justitiehuizen optekenen dat "de justitieassisente zeker weet waar Michelle Martin zich bevindt”. Op de vraag waar Michelle Martin zich op dan bevond, wilde de woordvoerster van de Belgische Justitiehuizen evenwel niet ingaan.

Zaterdag gebeurde dat wel. "Michelle Martin verblijft in het klooster van Malonne en werkt daar verder aan haar reïntegratie. Vanuit de Justitiehuizen kan worden bevestigd dat zij nog steeds de voorwaarden opvolgt zoals die haar zijn opgelegd door de strafuitvoeringsrechtbank."

Archieffoto AFP
BELGA

Nu in het nieuws