Benefiet ten voordele van MS-Liga

Print
Aartselaar - Multiple Sclerose is een aandoening van het centrale zenuwstelsel waar tot op heden nog steeds niet de oorzaak of een genezende behandeling voor gevonden werd. Toch zijn personen die zelf of onrechtstreeks hiermee te maken krijgen, steeds dankbaar voor de hulp die ze krijgen en/of kunnen bieden.
Zo ook het gezin van Luc De Potter uit Aartselaar die nu zaterdag 15 februari een benefiet inrichten ten voordele van de MS-Liga Vlaanderen. "Tot zo'n drie jaar geleden werden onze kinderen en ik van zeer nabij geconfronteerd met deze ziekte die mijn echtgenote Simonne moest dragen.
Voor ons is het duidelijk hoe moeilijk dat kan zijn. Gelukkig is er zoiets als de MS-Liga die zorgt voor steun en hulp om zoveel mogelijk de ziekte te aanvaarden en het leven hiermee toch nog zo aangenaam mogelijk te maken."

De familie De Potter hoopt veel mensen met het hart op de juiste plaats te kunnen overtuigen naar deze benefiet te komen op 15 februari om 20u in het Wolffaertshof aan de Baron van Ertbornstraat in Aartselaar waar ondermeer coverband 'Covers On The Rocks' zullen optreden. De inkom is gratis. Jef Wijckmans

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio