Kapster Inge en Wim Friet gaan voor Gouden Glimlach

Print

Kapster Inge en Wim Friet gaan voor Gouden Glimlach

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Dertigduizend Antwerpenaars stemden per district voor hun favoriete buurtwinkel. In het polderdistrict werden twee buurtwinkels genomineerd.
Inge Van de Sande is al negentien jaar kapster. Haar zaak /'t Kapelleke /aan de Bosstraat is een van de twee kandidaten. Inge schreef zich voor de eerste keer in voor deze wedstrijd van de stad Antwerpen. In de Steenovenstraat neemt Wim De Backer ook voor het eerst deel. Met zijn zaak Wim Friet hoopt ook hij de Gouden Glimlacht 2014 in de wacht te slepen.

Vandaag kregen de twee genomineerden het bezoek van districtsburgemeester Carl Geeraerts (N-VA) en districtsschepen voor Lokale Economie Nathalie Aertssen (Team 2040). Zij kwamen de deelnemers een oorkonde en sticker brengen. Zo kunnen hun klanten zien, dat ze bij de beste buurtwinkels in hun district horen.

De handelaars krijgen de komende weken het bezoek van een /mystery shopper. /Aan de hand van zijn of haar winkelverslag kiest de jury over heel Antwerpen wie dit jaar de Gouden Glimlacht ontvangt. Per district wordt ook een Zilveren Glimlacht uitgereikt. Op 13 maart wordt de uitslag bekend gemaakt. Foto W&F

Erik Vandewalle
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio