"Muziek spelen is voor watjes"

Muziek spelen is voor watjes

"Muziek spelen is voor watjes"

Print
Heist-op-den-Berg - In de Hoogstraat in Schriek is vrijdag café Welkom opengegaan, het nieuwe troetelkind van de drummer van Vive la Fête Gino Geudens. Het is de opvolger van het bekende café 't Hofke.
Achter de toog staat nu Gino Geudens, de enthousiaste drummer van electropopband Vive la Fête. De start van een eigen zaak is voor hem een sprong in het onbekende. "Ik ben nu 39 en dit is een wereld die voor me open gaat. Ik heb er ongelofelijk veel goesting in. Ik sta hier met kleine oogjes, maar ik geniet bij elke pint die ik tap."

Die kleine oogjes hebben een dubbele reden. Donderdagavond wilde Gino al eens proefdraaien voor een paar vrienden. "Maar voor ik het wist hadden ze nog andere vrienden opgetrommeld, en nog andere vrienden, enzovoort. Het resultaat was dat mijn café al heel goed gevuld was en dat er van rustig proefdraaien weinig of niets van in huis is gekomen. Maar goed, we hebben ons goed geamuseerd", zegt de kleurrijke cafébaas.

De tweede reden is de recordtijd waarin Gino het café heeft heringericht. "Ik heb me meer dan eens afgevraagd waar ik in hemelsnaam aan ben begonnen. Het waren bijzonder hectische weken. Het wisselgeld ben ik nog om kwart voor drie deze namiddag gaan halen bij de bank. Als je weet dat we om drie uur opengingen, dan weet je dat het redelijk nipt is geweest."

Lees de reportage in de weekendkrant van Gazet van Antwerpen, editie Mechelen.

Foto Joren De Weerdt

Bert Provoost

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio