Mini versie van Tijlstoet in september

Mini versie van Tijlstoet in september

Mini versie van Tijlstoet in september

Print
Turnhout - Tijl Uilenspiegel is een grappenmaker en houdt graag iedereen voor de gek, maar deze keer niet. Tijl houdt zijn belofte. Na oprichting van de nieuwe vzw Tijlcomité werd al uitvoerig de volgende editie van de Tijlstoet 2015 aangekaart.
Doch Tijl beloofde ook om op regelmatige basis kleinere evenementen te organiseren.

"Onze agenda van 2014 is zeker niet minder intens dan die van 2013", vertelt Erik Van Geirt. "Onze supporters gaan ons dan ook kunnen terugvinden tijdens de Fashion Days van 5-6 april in de Gasthuisstraat, de sportievelingen kunnen op 24 mei terecht op een mini-voetbaltornooi op de terreinen van de Leemshoeve.Op vraag van onze hoofdsponsor wordt er tevens op 7 juni een barbecuefestijn georganiseerd bij Carrefour Parklaan."

"September zal terug een echte Tijlmaand worden : u kan dan wekelijks een Tijlstrip lezen. De slimmeriken, maar ook de liefhebbers en sympathisanten, zijn terug welkom op onze tweede Tijlquiz op 12 september. Als aperitief voor onze Tijlstoet 2015, organiseren we reeds een bescheiden mini-Tijlstoet op zaterdag 20 september. Diegene die Tijl dan nog niet kennen zijn van harte welkom op ons kerstkraampje tijdens de feestdagen. Meer dan dertig jaar geleden was Tijl Uilenspiegel een begrip in Turnhout, als vzw Tijlcomité denken we dat we goed bezig zijn om stilaan Tijl, Nele en Lamme Goedzak terug op de kaart te hebben gezet."

"Met fiere trots stellen we ook onze nieuwe website voor. Onze website werd in een nieuw jasje gestoken, helaas was de één of andere slimme Oekraïner ons voor met zijn registratie van tijl.be, doch we zijn ervan overtuigd dat iedere Tijlvriend ons zal kunnen terugvinden op www.tijlturnhout.be. Elke Tijlvriend met ambitie om ons team te versterken of ons te sponsoren kan via dit kanaal terecht. Kijk zeker ook eens naar de sponsors vermeld op onze site, immers zonder hen was er geen sprake van een Tijlstoet !

Bert De Deken

Toon Verheijen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio