Verdwenen meisjes weer terecht

Print

Verdwenen meisjes weer terecht

Stabroek - Maxime Buytaert en Gemma Duerloo, de twee minderjarige meisjes die sinds de nacht van woensdag op donderdag spoorloos waren nadat ze van huis waren weggelopen, zijn terecht. Dat meldde de zus van Maxime zonet via Facebook.

De twee meisjes bevinden zich op dit moment op het politiekantoor en kunnen opgehaald worden door hun ouders. De omstandigheden van hun vondst of terugkeer zijn nog onduidelijk. Eddy Buytaert, de papa van Maxime, laat alvast weten "heel gelukkig" te zijn dat zijn dochter weer veilig thuis zal zijn.

Maxime Buytaert (15) uit Hoevenen en de 16-jarige Gemma Duerloo uit Stabroek werden het laatst gezien op een bus van De Lijn. Sinds de nacht van woensdag op donderdag waren ze spoorloos. De politie startte vanaf dat moment een zoekactie.

“Ze lieten allebei een brief achter. Daarin schreven ze dat ze ongelukkig zijn en pas terug zullen komen als ze weer gelukkig zijn”, vertelde Eddy Buytaert, de papa van Maxime.

Via Facebook riep de familie van Maxime al op om uit te kijken naar het duo. “Dat leverde al een tip op”, vertelde Eddy voor hun terugkeer. “Een dame zag de twee meisjes donderdagochtend in alle vroegte op een bus van Stabroek naar Antwerpen zitten.”

Donderdag werden de slaapkamers doorzocht op zoek naar een aanwijzing.

SARE
Foto GVA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio