Zwaar toegetakelde cafébaas: "Als een stuk vuil achtergelaten"

Zwaar toegetakelde cafébaas: Als een stuk vuil achtergelaten

Zwaar toegetakelde cafébaas: "Als een stuk vuil achtergelaten"

Print
Een agressieve man heeft Jan Feyen (55), baas van café 't Gerucht in Beerse, op de parking van zijn zaak zwaar toegetakeld en is daarna met zijn vriendin gevlucht. De politie heeft intussen een verdachte kunnen opsporen.

"Op de parking van het café maakte zondag om 3.45u een koppel ruzie. Ik wilde daar op een rustige manier tussenbeide komen en hen kalmeren", legt Jan Feyen uit. "Plots keerde de man zich tegen mij en heeft hij mij tegen de grond geslagen. Ik was meteen bewusteloos. Ik vermoed dat hij mij niet alleen geslagen heeft maar me ook een aantal keren stevig gestampt heeft, onder meer in mijn ribbenkast. Toen enkele klanten in het café zagen wat er gebeurde en naar buiten kwamen, stapte de man samen met zijn vriendin in de auto en reden ze weg. Hij heeft me als een stuk vuil achtergelaten."

De zwaargewonde cafébaas moest twee dagen in het ziekenhuis blijven. Een van zijn oogkassen was op twee plaatsen gebroken. Boven zijn oog moesten de verwondingen op verschillende plaatsen worden gehecht en ook zijn neus is gebroken.

BVDL, Foto MU

MEEST RECENT