Heistse Vinylspecialist schittert op Winterspelen

Heistse Vinylspecialist schittert op Winterspelen

Heistse Vinylspecialist schittert op Winterspelen

Print
Heist-op-den-Berg - 'Spanky', de geliefkoosde bobslee van het Belgische damesteam, trekt heel wat aandacht op de Olympische Winterspelen. Hoewel de wedstrijden van Elfje Willemsen en Hanna Mariën volgende week pas plaatsvinden, wisten de dames nu al de prijs voor de mooiste bobslee weg te kapen. Dat hebben ze te danken aan het speciale chroomvinyl van het in Heist gevestigde VViViD Vinyl Europe.

Het kleine team van VViViD Vinyl Europe staat onder leiding van zaakvoerder Christian Hannon. Vanaf volgende maand begint het bedrijf pas officieel met de Europese verdeling van het speciale vinyl waarmee ook de bobslee van de Belgische dames werd bekleed. "VViViD Vinyl is oorspronkelijk een Canadees bedrijf", legt Ben Mattheus uit. Hij neemt binnen de Europese tak het commerciële luik voor zijn rekening. "Het was voor ons de eerste keer dat we met het materiaal werkten, maar onze mensen hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Dat de bobslee van de Belgian Bullets ons eerste project werd, is eerder toevallig. Alles moest op korte tijd geregeld worden, maar Geert Vanvaerenbergh, de teammanager van de Belgische dames, was meteen enthousiast."

Het team van VViViD Vinyl nam de bobslee van Elfje en Hanna onder handen een dag voor hun deelname aan de Wereldbeker-manche in het Duitse Könnigssee eind vorige maand. De dames eindigden er toen op een verdienstelijke zesde plaats. Het oog van de concurrentie viel volgens Mattheus meteen op het opvallende, blinkende materiaal dat van de bobslee haast een echte kogel maakt. Verder ziet VViViD Vinyl nog veel toepassingsmogelijkheden voor de moderne vinylsoort. Ondertussen kijken ook zij vol verwachting uit naar de wedstrijden van volgende week dinsdag en woensdag.

Foto Joren De Weerdt
Kristof Van Rompaey

www.vvividvinyl.eu

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio