Mortsel-Dorp helemaal ‘In de Wolken’

Mortsel-Dorp helemaal ‘In de Wolken’

Mortsel-Dorp helemaal ‘In de Wolken’

Print
Mortsel -

De spanning is te snijden bij de gloednieuwe kinderspeciaalzaak ‘In De Wolken’ in de Sint-Benedictusstraat 3 in Mortsel-Dorp. Met man en macht werken de initiatiefnemers er om alles klaar te krijgen tegen de grote opening van zaterdag.

Sta je nu voor de etalage van ‘In de Wolken’ herinnert niets nog aan het verleden van het pand.
Tot de zomer van 2011 kwamen de mensen uit Mortsel en van ver daarbuiten naar de bekende Bakkerij Buffel, die al sinds 1957 in de schaduw van de Sint-Benedictuskerk was gevestigd. “Mijn partner heeft een diagnose-en therapiecentrum in Borsbeek en wij wonen ernaast. Dat wilden we niet meer. Dus gingen we op zoek naar een nieuwe woonst”, vertelt Kiala Freysen van ‘In de Wolken’. “We zagen hier direct de mogelijkheden om achteraan een woning te maken. Maar wat met de voorzijde want er was enorm veel plaats? Het Sint-Jozefziekenhuis mét kraamafdeling ligt hier achter, dus dachten we meteen aan een kinderspeciaalzaak. En zo zijn we pakweg anderhalf jaar geleden beginnen te verbouwen.”

“Wat ons onderscheidt van andere kinderwinkels? Wel, we bieden een totaalconcept met vier belangrijke peilers: elke maand doen we een fotoshoot, we maken juwelen op maat voor de moeders en hun baby’s, hier kun je geboortekaartjes laten maken en doopsuiker samenstellen. Verder ontwerp ik zelf lederwaren zoals de eerste boekentasjes voor de kinderen. En we werken met exclusieve merken, die je niet overal vindt. Voor sommige merken zijn we de eerste in België en je treft die trouwens evenmin op webshops aan” Om 10u start 15 februari ‘In de Wolken’ haar officiële opening met gratis drankjes, ballonnen en snoepzakjes voor de kinderen en een lederen verrassing voor alle klanten.

Seppe SLAETS

Info: www.bovenindewolken.be .

Foto Wim Hendrix
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio