Dikketruienweek op De Wissel

Print

Dikketruienweek op De Wissel

Laakdal - Maandagnamiddag werd de ‘dikketruienweek’ in GO De Wissel op een ludieke manier ingezet. Deze week staat dit jaar in het teken van de opwarming van de aarde. Om dit te symboliseren kreeg de wereldbol 5 truien over elkaar aan. Om de opwarming tegen te gaan en de wereldbol te verlossen van alle truien zetten alle leerlingen deze week hun beste beentje voor met allerlei kleine inspanningen. Zo zorgden zij er voor dat er deze week minder stookolie werd verbruikt op school, sorteerden zij het afval, verbruikten zij minder elektriciteit, enz.
Vrijdagnamiddag om 13.30 uur is er het slotevenement waar gezien wordt of de leerlingen hun uitdagingen wel tot een goed einde hebben gebracht. Dit zal feestelijk gevierd worden met zelfgemaakte soep en koekjes. De leerlingen zullen bovendien met z’n allen een poging doen om de cup-song uit te voeren.
Maar ook de kleutertjes vieren feest. Het is namelijk morgen ook Valentijn. De kleintjes trekken daarom hun mooiste galakleren aan en zullen morgen omstreeks 14 uur in het huwelijk treden.Stefan Helsen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio