Meisjes slachtoffer van groepsverkrachting

Meisjes slachtoffer van groepsverkrachting

Meisjes slachtoffer van groepsverkrachting

Print
Willebroek - Twee meisjes van 15 en 16 jaar oud uit Antwerpen zijn in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 februari het slachtoffer geworden van een groepsverkrachting. De daders zijn gevat. Dat meldt het parket van Mechelen.

De meisjes hadden een afspraakje gemaakt met drie jongens die ze kenden via Facebook. Ze werden opgehaald met de wagen in Antwerpen en werden naar een woning in Willebroek gebracht. Daar dronken de jongeren eerst heel wat alcohol. De meisjes werden nadien verkracht door meerdere personen in de woning. Achteraf brachten de daders hen terug naar Antwerpen en lieten hen daar achter.

De meisjes konden aankloppen bij vrienden, die op hun beurt de politie verwittigden. Er werd een onderzoek gestart en via een telefoononderzoek en via Facebook konden vier daders geïdentificeerd worden.

Het gaat om drie meerderjarigen, een 20-jarige en 25-jarige uit Willebroek en een 20-jarige man uit Puurs, en één minderjarige jongen (16) uit Puurs. De vier daders werden allemaal aangehouden.

Archiefbeeld Photo News

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio