Cannabisplantage in villa opgedoekt

Cannabisplantage in villa opgedoekt

Cannabisplantage in villa opgedoekt

Print
Wommelgem - De recherche van de zone Minos (Mortsel, Boechout, Borsbeek, Wijnegem, Wommelgem) heeft gisteren een hennepplantage opgedoekt in een villa in de Hogedries in Wommelgem. Hogedries is een rustige doodlopende straat in de buurt van het Fort van Wommelgem.

Het was een aantal omwonenden opgevallen dat er iets aan de hand was met de woning nummer zes. De eigenares was verhuisd naar een home en had het pand verhuurd. De buren zagen zelden of nooit de nieuwe bewoner. Ze hadden wel verdachte situaties opgemerkt. Ook de eigenares vertrouwde het zaakje niet en de politie werd ingelicht.

Een ploeg van de recherche van Minos kwam ter plaatse en vond in de woning een professionele hennepplantage. De speurders hielden vanaf dan de woning discreet in de gaten en met succes. Toen een Nederlander het pand wilde binnengaan, werd hij opgepakt.

De politie bevestigde de arrestatie, maar gaf geen verdere details over de verdachte of over de omvang van de plantage.

Het gebeurt slechts zelden dat hennepplantages worden gevonden in Wommelgem. In juli 2005 werd er een piepkleine plantage ontdekt met amper dertig planten. In 2002 trof de politie in een garage 675 cannabisplantjes aan.

Foto BFM
LIMA, AK

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio