Hot Marijke: "Ik ben een driesterrenrestaurant"

Hot Marijke: Ik ben een driesterrenrestaurant

Celebs

Hot Marijke: "Ik ben een driesterrenrestaurant"

Print

De crisis heeft toegeslagen bij prostituee Hot Marijke; er zijn minder klanten en vier rechtszaken kosten haar "handenvol geld". En dus is Marijke op zoek naar een halftijdse job.

"Ik krijg de helft minder klanten over de vloer. Ik bied nu eenmaal kwaliteit. Noem mij gerust een driesterrenrestaurant, terwijl veel mannen enkel de prijzen van een frituur willen betalen", klinkt het in Dag Allemaal.

Lingerie

Hot Marijke hoopt nu op een job als kledingverkoopster, liefst in een lingeriewinkel. "Ik heb ook al aanbiedingen gekregen om topless te bedienen, maar de horeca, da's echt niks voor mij."

Een rechtszaak tegen een man die films van Hot Marijke op het internet zwierde, kan eventueel ook nog wat geld in het laatje brengen. "Alleen al die schadevergoeding wordt geraamd op bijna vier miljoen euro. Uiteraard reken ik niet op zulk een monsterbedrag, ik zie wel wat de rechter beslist."

Met prostitutie zal Hot Marijke alvast niet stoppen, ook niet als haar kind daar ooit om zou vragen. "Mocht Adam me vragen om te stoppen? Dat nooit. Als Adam tegen mijn beroep zou ingaan, zou ik hem duidelijk maken wat hij allemaal te danken heeft aan het feit dat mama zoveel centjes verdient", stelde ze vorig jaar.

Photo News

NIET TE MISSEN