Wendy Van Wanten: "Ik mijd Dylan helemaal niet"

Wendy Van Wanten: Ik mijd Dylan helemaal niet

Celebs

Wendy Van Wanten: "Ik mijd Dylan helemaal niet"

Print

Wendy Van Wanten spreekt deze week in Dag Allemaal over haar nieuwe cd, 'Wendy zingt Dalida', en ze helpt een misverstand uit de wereld.

"Ik ben trots op mijn cd vol liedjes van Dalida", zegt Wendy in het blad. "Zij was een grote dame met een getormenteerd leven. Dalida pleegde op haar 54ste zelfmoord. Precies de leeftijd die ik nu heb. Dalida had helaas geen geluk in de liefde. Een groot verschil met mij: ik heb een sterke, goede man naast mij, Frans. Ik heb dan ook een vrolijke cd willen maken."

Zoon Dylan

"Na de open brief van Dylan in ons blad leek er een toenadering in de maak tussen jou en jouw zoon. Maar volgens een krant hebben jullie elkaar nu moedwillig gemeden op de filmpremière van K3's 'Dierenhotel'", stelt Dag Allemaal.
"Dat klopt dus niet. Ik wist gewoon niet dat Dylan er ook was. Er was daar veel volk hé, ik heb hem niet gezien. Pas toen onze foto's de volgende dag in de kranten stonden, begreep ik dat ik hem was misgelopen. Van elkaar mijden was géén sprake", aldus Wendy.

Eerder koos zoon Dylan ervoor om via een open brief te vertellen over zijn troebele relatie met zijn moeder. Dat zorgde voor wrevel bij Wendy's partner Frans.

Photo News

NIET TE MISSEN