Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Duizenden Facebook-likes voor 'Er ligt ne klankman in de koffer'

De stand bij 'Wauters vs Waes' blijft 2-2. Geen van beide waaghalzen slaagde in de opdracht, cliff diving van twintig meter hoogte, maar de aflevering van maandagavond leverde wel een stukje hilarische televisie op.

jatimmermans

Op weg naar Italië werden Koen Wauters en Tom Waes tegengehouden door de politie omdat ze 84 reden waar ze 60 mochten. "Het is te hopen dat ze de koffer niet opendoen", vreesde die laatste. "Wil u uw koffer eens opendoen?", vroeg de agent al snel. Half Vlaanderen wist wellicht niet waarom de twee hun lach niet konden inhouden. "Er ligt een klankman in de koffer, dat hebben ze hier nog nooit gezien", legde Waes het voor ons uit.

Het gezicht van de agent sprak dan ook boekdelen toen niemand minder dan Pascal Braeckman, die ook al als geluidstechnicus te zien was bij 'Tomtesterom', uit de kofferruimte kwam gekropen. "Hallo, guten Morgen, wie spät ist es jetzt?", was het eerste dat de man met de korte broek zei. Nadat ze hadden uitgelegd dat ze voor een televisieprogramma werkten, kwamen ze er van af met een lichte boete.

Meteen na afloop van het programma werd er op Facebook al de groep 'Er ligt ne klankman in de koffer, da hebben ze hier nog nooit gezien' aangemaakt. Twaalf uur later stond de teller al op meer dan 31.000 likes.

Bekijk hier de Facebookgroep.

Lees ook: Wauters noch Waes durft te duiken

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER