Regio verklaart liefde aan station Noorderkempen

Print
Brecht - De Liga ter Ontsluiting van de Noorderkempen roept alle reizigers en sympathisanten op om op zaterdag 15 februari massaal naar het station te komen en hun liefde aan het station te verklaren door de trein van 12.05u overvol naar Antwerpen te sturen.
"Op deze manier willen we een duidelijk signaal geven aan de buitenwereld, dat het station Noorderkempen leeft en het verdient om meer treinen te krijgen. Met deze actie kan iedereen gemakkelijk zijn steentje bijdragen om de problematiek onder de aandacht te brengen", vindt Joris Van der Schoot van de Liga.

"We moeten nog voor de verkiezingen van 25 mei meer aandacht krijgen voor onze trein in de beheersovereenkomst tussen de overheid en de NMBS. Alles wijst erop dat we ons hiervoor moeten inzetten, want dat dit de enige kortetermijnoplossing is."

De Liga verwacht daarom alle actievoerders op zaterdag 15 februari om 11.45u aan station Noorderkempen. "We nemen de trein van 12.05u. We vragen ook dat iedereen een fluohesje draagt en zo duidelijk herkenbaar is. Moedig zo veel mogelijk mensen aan om deel te nemen, maak er een daguitstap van", hoopt Van der Schoot zo veel mogelijk reizigers warm te maken.
Deelnemingsformulier: www.falendefyra.be

Lees meer in Gazet Van Antwerpen - editie Noord

Elke Lamens
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio