OH Leuven en KV Mechelen delen punten na inefficiënte partij

OH Leuven en KV Mechelen delen punten na inefficiënte partij

OH Leuven en KV Mechelen delen punten na inefficiënte partij

Print
OH Leuven en KV Mechelen hebben aan Den Dreef met 0-0 gelijkgespeeld. Beide ploegen creëerden voldoende kansen om te scoren, maar de weg naar het doel werd keer op keer niet gevonden.

Oud-Heverlee Leuven begon aan de wedstrijd met één spits, Ruytinx. Frank Vercauteren verving bij KV Mechelen de geblesseerde doelman Pacovski, Biset en Junker door respectievelijk Biebauw, De Witte en Cordaro.

Beide ploegen begonnen aan de wedstrijd met open vizier. Zonder echt grote kansen ging het spel goed over en weer. De thuisploeg kwam als eerste met echt gevaar uit de hoek. Karuru probeerde het in de 28ste minuut met een harde schicht vanop 25 meter. Biebauw moest alles uit de kast halen en tikte de bal over de lat. Verder waren er echter geen opzienbarende kansen te zien aan Den Dreef, maar in de slotminuten van de eerste helft werd duidelijk dat KV Mechelen agressiever in de match kwam , toen Vandam en Cordaro in enkele minuten tijd allebei een gele kaart op hun conto mochten schrijven. Zo eindigden de eerste 45 minuten zoals ze begonnen waren. Met een brilscore.

De tweede helft trapte af met een gelijkaardig scenario als in de eerste helft. Beide ploegen creëerden voldoende kansen, maar de inefficiëntie van beide ploegen was in overvloed aanwezig. In de 76ste minuut was daar de grootste kans voor Malinwa in deze partij. Nadat Mokulu met een rush even was losgebroken van de Leuvense verdediging, schampte hij nogal knullig zijn schot en zag de bal in hoekschop verdwijnen. Drie minuten voor tijd viel dan weer de grootste kans voor OH Leuven te noteren. Van Eenoo vond de ingevallen Ibou met een heerlijke pass, maar de teruggekeerde Gambiaans-Duitse aanvaller schoot vanuit een scherpe hoek hoog over.

OH Leuven blijft door dit gelijkspel op de 14de plaats in het Jupiler Pro League-klassement staan, met 23 punten uit 25 matchen. KV Mechelen komt op een gedeelde 12de plaats met Charleroi te staan. Het Mechelse team telt nu 27 punten uit 25 wedstrijden.

BP

Foto Photonews

Meer voetbalnieuws