EK Futsal: KBVB doet oproep aan fans in aanloop naar uitverkochte finale

De Belgische voetbalbond KBVB vraagt aan alle toeschouwers die zaterdagavond afzakken naar het Antwerpse Sportpaleis voor de finale van het EK Futsal om zeker goed op tijd te komen. "Er is immers ook de finale van de Beker van België volleybal in de nabijgelegen Lotto Arena, wat voor verkeershinder zal zorgen", meldt KBVB-woordvoerder Stefan Van Loock.

De finale van het EK Futsal wordt gespeeld voor een volledig uitverkocht Sportpaleis, alle 12.450 zitjes zijn uitverkocht. "Wie geen ticket heeft, hoeft dus zeker niet nodeloos naar het Sportpaleis te komen, er worden er geen meer aan de man gebracht", meldt Van Loock. "Wie er wel heeft komt best op tijd. Er is immers vanavond ook de finale van de Beker van België volleybal in de Lotto Arena. Dat zal voor verkeershinder zorgen."

De finale van het EK Futsal wordt om 20u30 gespeeld en gaat tussen Italië en Rusland, dat in de halve finales toernooifavoriet Spanje uitschakelde. Om 18u al gaat de kleine finale, de wedstrijd om het brons, van start tussen de Spanjaarden en Portugal, dat in de halve finales sneuvelde tegen Italië. Alle wedstrijden zijn live te zien bij Eurosport. De finale wordt ook uitgezonden via de Sporza-website en via televisie op La Deux.

Belga

Meer voetbalnieuws