Countryclub Ravels Ranch wordt discotheek en skihut

Countryclub Ravels Ranch wordt discotheek en skihut

Countryclub Ravels Ranch wordt discotheek en skihut

Print
Ravels - Wie in western kledij en cowboy boots door Ravels-Eel wandelt, zal niet makkelijk raar bekeken worden. Countryclub Ravels Ranch is sinds 1999 namelijk een begrip in de regio, met zijn line dance en country avonden. Countryliefhebbers komen vanuit heel Vlaanderen, Nederland en zelfs vanuit Duitsland om in de Ravels Ranch het beste van zichzelf te geven. Maar daar komt binnenkort verandering in, want het line dance café heropent op zaterdag 8 februari als feestcafé, discotheek en concertcafé.

"In heel Ravels kan de jeugd in geen enkel danscafé meer terecht", meent uitbater Karel Van Loon. "Er zijn wel kleinere café's maar voor de jeugd staat de muziek daar vaak te zacht en is er een gebrek aan sfeer. Om aan die nood tegemoet te komen, transformeren wij onze zaak. Op vrijdagavonden wordt dit een feestcafé met skihutmuziek in de stijl van Don Quichot in Baarle en Caramba in Reusel. Op zaterdag gaan we meer richting discotheek met hardstyle DJ's zoals Dark Raver en François. En op zondag mikken we op een ouder publiek met concerten en jamsessies."

Overlast

Of de buurtbewoners niet bang zijn voor overlast? "Daar heb ik in ieder geval nog niets over gehoord", zegt Van Loon. "Volgens mij zal dat best meevallen, want het gebouw is hier vrij goed geïsoleerd. Bovendien is het toch beter dat de Ravelse jeugd vlak bij huis kan uitgaan. Momenteel rijden ze vaak naar Tilburg of zelfs verder om op stap te gaan."

Op zaterdag 8 februari om 20u gaat de eerste Mega Apres Ski Snowparty door in de vernieuwde Bluejeans XL. Het nieuwe DJ-team wordt dan voorgesteld en er zijn optredens van Walter de Poes, Glenn Van Dijck en Edrie Anthonissen, die bekend is met nummers als 'Bam Bam' en 'Beir on m'n klompen'. Op zondag 16 februari om 16u staat er een jamsessie met onder andere Alides Hidding van Time Bandits op het programma.

Kathleen VAN BEURDEN

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio