Kamagurka bouwt live kunstwerk

Kunstenaar Kamagurka en Nederlandse beeldhouwer, schilder en installatiekunstenaar David Bade. maken vanaf zondag live een kunstwerk in het moderne Cobramuseum in Amstelveen. Het 'Monument voor het verlies' is een creatief bouwproject van het Nederlandse museum.

dvansant

Het gelegenheids-duo Kamabade verrichtte de vorige dagen al veldonderzoek. Met een ambulance trok het duo erop uit om het verdriet van de mensen op te roepen. Zo haalden zij inspiratie voor hun kunstwerk dat ze in een 'open atelier setting' maken. Verhalen en objecten passeerden de revue en zijn de basis voor het 'Monument voor het verlies'.

De bezoekers van het Cobra Museum zijn welkom om vanaf zondag tot en met vrijdag, met uitzondering van maandag, live te volgen hoe Kamagurka en Bade het kunstwerk vorm geven.

De onthulling van het kunstwerk vindt plaats op 14 februari. Het volledige kunstwerk is te bewonderen tot 16 maart. Het Cobramuseum is dinsdag tot en met zondag open van 11 uur tot 17 uur. De toegangsprijs bedraagt 9,50 euro.

http://www.cobra-museum.nl/

LAME

MEER OVER Kamagurka