Pink Ribbon kijkt uit naar nieuw boek Brusselmans

Pink Ribbon kijkt uit naar nieuw boek Brusselmans

Pink Ribbon kijkt uit naar nieuw boek Brusselmans

Print
Herman Brusselmans heeft een nieuw boek klaar. In Poppy en Eddie, dat op 20 februari verschijnt, praat hij openhartig over de borstkanker van zijn ex-vrouw Tania De Metsenaere. Het Pink Ribbon Fonds zegt uit te kijken naar het boek.

In Poppy en Eddie schrijft Herman Brusselmans over hoe hij de ziekte van zijn ex-vrouw Tania ervoer. Hoewel het koppel al drie jaar uit elkaar is, komen de twee nog steeds goed overeen. De schok was dan ook groot toen zijn muze vorig jaar de diagnose borstkanker kreeg. Tania is ondertussen aan de beterhand, maar wel nog steeds in behandeling.

Woordvoerster Rosette Van Rossem van het Pink Ribbon Fonds, de organisatie die vrouwen met borstkanker een hart onder de riem steekt, kijkt uit naar Brusselmans' nieuwe boek. "Het nieuws was mij nog niet ter ore gekomen, maar nu ben ik zeker van plan om het boek aan te schaffen."

"Het is in ieder geval positief dat borstkanker op die manier onder de aandacht wordt gebracht. Mits het om correcte, objectieve aandacht gaat", voegt ze er met een knipoog aan toe.

Poppy is trouwens een verwijzing naar Brusselmans' koosnaampje voor Tania. Eddie is de naam van hun hond.

SVDV
Foto Photo News

Nu in het nieuws