Top 6: de meest gênante seksverhalen ooit!

Een robbertje vrijen kan al eens intens verlopen, maar soms gaat het echt helemaal mis. Wij zetten de meest gênante seksverhalen op een rijtje, die keer op keer eindigden op de spoedafdeling!

mgeysmans

1) Een 220 kilo zware mannelijke maagd besloot dat het tijd was om zijn bloempje weg te schenken. Hij had op dat moment een vriendinnetje aan de haak geslagen die zo'n 50 kilogram zwaar was. Enthousiast begon hij aan de daad, maar toen de man eenmaal op volle toeren begon te draaien, duwde hij zo hard dat de vrouw haar hoofd doorheen de gyprocmuur sloeg. De vrouw moest met een hersenschudding naar het ziekenhuis overgebracht worden. De twee beëindigden niet veel later hun relatie.

2) Een jong koppeltje besloot een robbertje te vrijen in het huis van de oma terwijl zij even naar de winkel was. De jongen doorzocht het medicijnenkastje van de oma en vond er een tube met zalf die volgens hem wel dienst kon doen als glijmiddel. Totaal onwetend dat het om een zalfje ging dat de grootmoeder moest innemen omwille van haar zwakke hart. In het zalfje was de stof nitroglycerine verwerkt, die ervoor kan zorgen dat de bloeddruk verlaagd wordt. Toen de oma thuiskwam, vond ze de twee geliefden bewusteloos en naakt terug. De twee werden met spoed naar de spoeddienst overgebracht en overleefden het verhaal.

3) Een koppel werd binnengebracht terwijl ze nog innig met elkaar verstrengeld lagen. De vrouw bleek een boel drugs te hebben geslikt, waardoor haar spieren verkrampt waren. Manlief kon zich daarop niet meer uit haar 'bevrijden'. De spoedarts gaf de vrouw een spierontspanner waarop ook de man uit zijn hachelijke positie verlost kon worden.

4) Een koppel vond het spannend om eens doucheseks te hebben. Tijdens de actie verloor de vrouw haar evenwicht echter, ze gleed met haar voet weg, viel recht voorover en belandde met open mond op de rand van het bad. Het resultaat: twee gebroken tanden en enkele beschadigde zenuwen.

5) Een vrouw dacht dat een hotdogbroodje wel eens dienst kon doen als dildo. Omdat ze het bevroren goedje te koud vond om in te brengen, besloot ze het even in de microgolf te steken. Het warme broodje werd daardoor echter te zacht waardoor het brak terwijl de vrouw het inbracht. Een tripje naar de spoeddienst was de enige oplossing.

6) Een jonge vrouw herinnert zich haar eerste vriendje nog goed. "We gebruikten vaak zalfjes die de boel onderaan wat opwarmden. Op een dag waren we weer volop aan het vrijen toen mijn vriend naar het zalfje vroeg. Ik wees hem waar de tube lag en bleef geduldig wachten. Hij kwam terug in het donker met de tube en begon het goedje in te smeren. Door de geur kreeg hij echter door dat er iets mis was. Toen hij het licht aanknipte bleek hij een tube met sneldrogende lijm te hebben geopend. Ik was volledig toegelijmd en moest met spoed geopereerd worden."

Mieke Geysmans

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Fit & Gezond