"Voor sommige mannen is het gewoon nooit goed"

Voor sommige mannen is het gewoon nooit goed

Celebs

"Voor sommige mannen is het gewoon nooit goed"

Print

Hanne Troonbeeckx heeft een moeilijke periode achter de rug. Eentje waarin ze opnieuw een liefdesbreuk moest verwerken, maar nu staat de vrouw er weer, met een overtuigend vertrouwen in de liefde.

"Ik zal altijd blijven geloven dat er een man rondloopt die de man van mijn leven wordt. Als ik een relatie begin, ga ik er honderd procent voor. Je zal me nooit horen zeggen: we zullen wel zien. Bij mij is het alles of niets. En als ik opnieuw verliefd word, en ik heb het gevoel dat het juist zit, smijt ik mij even hard in die relatie als voorheen."

"Heel wat mensen denken dat vrouwen te veeleisend zijn en daarom geen partner kunnen houden. Maar ik denk dat je nooit te veeleisend kan zijn. Elke vrouw verdient het beste. Weet je wat het is? De meeste mannen kunnen er niet mee om dat hun vrouw succesvol is. En ze moet knap zijn, maar tegelijk zijn ze jaloers als ze aandacht krijgt. En als een vrouw sterk is, voelt die man zich bedreigd. En we moeten slank zijn natuurlijk. Maar zodra we het woord dieet uitspreken zijn we aan het zagen. Voor sommige mannen is het nooit goed he", besluit Hanne in Dag Allemaal.

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN