Vreselijke valentijn: "Ontmaagd én gedumpt"

Vreselijke valentijn: Ontmaagd én gedumpt

Seks & Relaties

Vreselijke valentijn: "Ontmaagd én gedumpt"

Valentijn hoort het feest van de liefde te zijn, maar niets moet pijnlijker zijn dan net dié dag gedumpt te worden. Zeker als je net daarvoor ontmaagd werd.

In Flair doen enkele vrouwen deze week hun verhaal. Allen hebben ze ooit een vreselijke valentijn meegemaakt. Een van hen is Evi. Zij was toen 15 en al maanden verliefd op Koen, een drie jaar oudere man.

Evi vertelt in het blad: "Een paar dagen voor valentijn vroeg hij me plots of ik zin had om zaterdag ("toevallig" op 14 februari) met hem op restaurant te gaan. Na het etentje trokken de twee naar Koens huis. "Zijn ouders waren er niet en dus hadden we het rijk voor ons alleen. Hij zette muziek op en begon in de woonkamer met me te dansen. Ik kon me niet meer beheersen en kuste hem. Hij aarzelde eerst, maar kuste toen toch terug. We belandden in de sofa, waar hij mijn jeans uittrok. Hij kwam bovenop me liggen en penetreerde me. Zonder condoom. Het was voorbij in een paar minuten en hij kwam heftig kreunend klaar. Ik bleef stokstijf liggen: was dit nu echt gebeurd? Was ik ontmaagd?!"

Zonder glans

Daarna kwam de ommekeer. "Hij plofte zuchtend naast mij. 'Weet je, dit was misschien toch niet zo'n goed idee.' Hij keek me niet eens aan toen hij zei dat hij niet verliefd op me was. Dat dit niet de bedoeling was en hij eigenlijk gewoon vrienden wilde zijn. Koen had er helemaal niet bij stilgestaan dat het die dag Valentijnsdag was, terwijl ik in zijn uitnodiging het signaal zag dat hij eindelijk voor mij had gekozen... Fout dus. De dag erna ging ik naar de apotheek voor een morning-afterpil. En dat was meteen ook het einde van mijn vriendschap met Koen."

Volgens experts is valentijn dan ook al heel wat van zijn glans verloren. Zo zien velen het niet langer als een echt feest, maar eerder als een ludieke dag waarop ze een lachwekkend cadeau aan hun geliefde geven, en dat moet dus niet veel geld kosten.

Photo News

NIET TE MISSEN