1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Vijfde 'Nacht van de Wansmaak' met Jan Verheyen is een feit

Fans hebben er zeven jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver: 'De Nacht van de Wansmaak' is terug. Jan Verheyen, zal opnieuw opmerkelijke fragmenten uit vergeten of zelfs onbekende cult- en horrorfilms van onder het stof halen.

jvanlint

Verheyen zal de echte cinefielen op deze vijfde editie van live commentaar voozien bij de verrassende en soms schokkende filmbeelden. Bezoekers kunnen zich verwachten aan vele zedeloze horrorhoogtepunten zoals het naar seks hunkerende moerasmonster Zaat, de hersenvretende alien uit ‘The Brainiac’, de schaamhaar verzwelgende neanderthaler uit ‘The beast in the heat’ en nog veel meer zintuig prikkelend beeldmateriaal waarbij een stalen maag zeker van pas komt.

De regisseur begint op vrijdag 14 maart aan zijn tournee in de Kinepolis van Hasselt, daarna zijn de complexen van Leuven (20/3), Antwerpen (22/3), Gent (27/3) en Kortrijk (28/3) aan de beurt. Op 1 februari ging de eerste vernieuwde editie met Jan Doense al van start tijdens het 43ste filmfestival in Rotterdam.

Tickets kosten 18,5 euro en kan je bestellen via de site van Kinepolis.

JaVL

Foto JVDP