Eigen Makelij grote winnaar op Vlaamse Rap Awards

Het Antwerpse label Eigen Makelij viel in de prijzen bij de uitreiking van de Vlaamse Rap Awards dit weekend. Het kreeg de award voor zeven van de tien categorieën, waaronder beste mixtape en beste label.

dbervoets

De prijzen werden gekozen door stemmen van de fans. Eigen Makelij viel niet alleen als label in de prijzen. Safi en Spreej, die lid zijn van het label, wonnen drie awards. Zij kregen de prijs voor beste album, beste video en beste groep. "Het zijn die successen die ons opnieuw inspireren en motiveren om steeds beter te doen. Het is onze gezonde ambitie om volgend jaar alle prijzen mee naar huis te nemen", vertelt Robin Tulkens van Eigen Makelij.

De prijzen waren niet enkel voor Eigen Makelij. Tourist Lemc kreeg de prijs voor Beste artiest. "Het doet ons deugd om te zien dat een voormalig lid van ons collectief de award voor beste artiest mee naar huis kreeg", reageert Tulkens. Bird van het label SG Records kreeg de award voor beste nieuwkomer. Beste producer was Nag, Antwerpenaar Benjamin Hertoghs.

DB Archieffoto

Vastgoed

Jobs in de regio