Villa gratis mee te nemen

Villa gratis mee te nemen

Villa gratis mee te nemen

Print
Brasschaat - Handige Harry’s kunnen in Brasschaat hun slag slaan. Een 47-jarige man met een vrij beroep schenkt er gratis een villa weg. Hij kocht de eigendom in december, maar is eigenlijk enkel geïnteresseerd in de bouwgrond, om er een groepspraktijk te zetten.

Het zoekertje op 2dehands.be ‘Gratis villa te Brasschaat’ werd de voorbije dagen massaal bekeken. Eigenlijk is het een win-win-situatie voor beide partijen, want de eigenaar spaart de sloopkosten uit die tot 50.000 euro kunnen oplopen, en iedereen die wil, kan gratis bouwmaterialen recupereren. De keuken en bepaalde interieurelementen zoals de warmwaterboiler of de kachel worden door de eigenaar wel apart verkocht.

“Ik vind het een fantastisch landhuis, maar het voldoet qua isolatie niet meer aan de moderne normen”, vertelt eigenaar A., die niet met naam in de krant wil. “Het heeft enkel glas en het dak is niet geïsoleerd. Ik kocht de grond om er een grote groepspraktijk te bouwen met woning. Het wordt een energieneutraal passiefhuis.”

Lees meer in Gazet van Antwerpen

KRISTIN MATTHYSSEN

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio