Wellensfans veranderen van kamp

Hoewel veldrijder Bart Wellens niet in de WK-selectie opgenomen is, zal zijn supportersbus vanuit Vorselaar toch naar Hoogerheide vertrekken. De bus was al weken uitverkocht.

drombouts

De supportersclub van Bart Wellens in Vorselaar heeft nooit getwijfeld aan zijn WK-selectie. Zeker niet na zijn derde plaats op het BK. De WK-supportersbus was in een mum van tijd uitverkocht.

De supportersclub van Bart en Geert Wellens blijft nu met een wrang gevoel achter. Omdat alles al wekenlang vastligt, inclusief dertig hotelboekingen in Roosendaal, vertrekken de trouwe fans van Wellens op 1 februari 's morgens toch in Vorselaar aan supporterscafé De Toekomst richting Hoogerheide.

"Opvallend genoeg heeft nog geen enkele Wellenssupporter sinds de bekendmaking van de niet-selectie zijn busticket of overnachtig geannuleerd.", vertelt Charel Van de Vel van de supporterclub.

In afwezigheid van Bart Wellens moeten zijn fans nu naar iemand anders op zoek om toe te juichen tijdens het WK. "We hebben niet lang getwijfeld", vertelt Charel Van de Vel. "De jonge Wout Van Aert (19) uit Lille neemt als belofte deel aan het WK in Hoogerheide. Vermits hij een streekgenoot is, gaan we extra hard nu voor Wout supporteren."

Lees meer in uw woensdagkrant.

KMA

Foto Joren De Weerdt

MEER OVER Bart Wellens

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio