Spits Eendracht Aalst nog steeds in cel

Spits Eendracht Aalst nog steeds in cel

Spits Eendracht Aalst nog steeds in cel

Print
Stavros Glouftsis, de aanvaller van tweedeklasser Eendracht Aalst die zaterdag in Ingelmunster werd opgepakt op verdenking van diefstal, zit nog steeds in de gevangenis. Dat heeft het parket van Kortrijk dinsdag bevestigd. Vrijdag zou de Belg van Griekse origine voor de raadkamer verschijnen.

De 32-jarige Stavros Glouftsis werd zaterdag op heterdaad betrapt toen hij in Ingemunster sportschoenen probeerde te stelen. Enkele weken geleden had hij in dezelfde zaak al vijf paar schoenen buitgemaakt. De winkeluitbaters herkenden de man aan de hand van de camerabeelden. Stavros Glouftsis werd door de politie opgepakt en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Hij besloot de profvoetballer aan te houden.

Vorige week maandag werd Glouftsis door de rechtbank van Brussel bij verstek veroordeeld tot zeven maanden cel voor het stelen van een laptop. Hij ging in beroep tegen het vonnis. Op 2 februari spreekt de rechter zich uit over die zaak. Volgens het parket van Kortrijk zal de man vrijdag voor de raadkamer verschijnen.

Archieffoto Belga: Glouftsis in zijn dagen bij Antwerp
BELGA

Meer voetbalnieuws