De baby's die het internet veroverden (video)

Print
Woensdag en donderdag kunnen onze lezers hun guitige zoon of dochter bewonderen in onze jaarlijkse Babyspecial. Bij wijze van voorsmaakje verzamelden wij de populairste internetbaby's. Van schattig gegibber tot demonisch gekrijs: op sociale media is er geen ontsnappen aan.

Woensdag vindt u gratis bij Het Belang van Limburg de bewaarbijlagen van de meisjes die in 2013 geboren werden. Donderdag zijn de jongens aan de beurt.

Deze tweelingbroertjes slaan een brabbelpraatje en lijken elkaar perfect te verstaan.
Aantal keer bekeken: 98.294.000

Niets zo troostend voor een vader die de job niet kreeg dan zijn baby die de weigeringsbrief al giechelend aan flarden scheurt.
Aantal keer bekeken: 65.715.000

De recentste upload uit het lijstje. Het angstaanjagend concept: steek een robotbaby in een koets op afstandsbediening en laat het demonische kreng New York City de stuipen op het lijf jagen.
Aantal keer bekeken: 39.209.000

Misschien wel de meest aandoenlijke: het tien maanden oude meisje dat emotioneel meeleeft met het gezang van haar moeder.
Aantal keer bekeken: 29.784.000

In deze clip kroop ongetwijfeld het meeste werk. Vader Patrick Boivin laat zijn zoontje Elvis Bruce Lee-gewijs in duel gaan met een vechtende pluchen draak.
Aantal keer bekeken: 28.817.000

MCe, beeld YouTube

Nu in het nieuws