"Mijn schoonmoeder lacht me nog altijd uit"

Mijn schoonmoeder lacht me nog altijd uit

Celebs

"Mijn schoonmoeder lacht me nog altijd uit"

Print

Roel Vanderstukken maakt furore in Familie als Benny Coppens, maar in het dagelijkse leven is hij een net zo bezorgde vader voor zijn zoontje Toots. En een liefhebbende man voor zijn vrouw Anne-Sophie, dochter van Sterren op de Dansvloer-jurylid Anouchka Balsing.

Al houdt Anne-Sophie er heel andere passies op na dan Roel. Zo heeft de vrouw onlangs de dansschool van haar moeder overgenomen. Dansen zit haar dus in het bloed, in tegenstelling tot bij Roel.

"Hoe het met mijn dansmoves zit? Ander onderwerp graag. Mijn schoonmoeder lacht me er nog altijd met uit, vooral mijn houterige dansstijl is haar bijgebleven. En met het feit natuurlijk dat er meer dan een miljoen kijkers getuige was van die dansstijl. Ze voegt er dan wel lief aan toe dat ik andere talenten heb", aldus Vanderstukken in Dag Allemaal.

"Anouchka is een taaie. Ze moest al heel vroeg op eigen benen staan. En de danswereld is keihard. Maar achter die strenge façade van haar schuilt een ongelooflijk warme vrouw. Ze ziet dat ik haar dochter gelukkig maak, dus in haar ogen kan ik niets verkeerd doen."

Photo News / Mieke Geysmans

NIET TE MISSEN