"Koen Wauters liep voor zijn leven terwijl zijn haar werd uitgetrokken"

Koen Wauters liep voor zijn leven terwijl zijn haar werd uitgetrokken

Celebs

"Koen Wauters liep voor zijn leven terwijl zijn haar werd uitgetrokken"

Print

Koen Wauters schittert momenteel in Wauters vs. Waes. Heel wat Vlamingen herontdekken de charmante kant van Koen, eentje die ze doorheen de jaren van presenteren bijna vergeten waren. Maar Koen heeft ook een moeilijk verleden, eentje waarin hij zo'n groot meisjesidool was, dat hij zelf nog amper kon leven.

"Een wervelwind was het, jaren geleden, met de komst van Clouseau. Meteen na 'Anne' was het duidelijk: zij hebben een ander soort roem bereikt dan gelijk wie van de oude garde. Ik zie hen nog arriveren bij Tien om te Zien met twee politiecombi's in hun zog. En dat was nodig, de meisjes gooiden zich letterlijk voor hun voeten. Daarom heb ik nooit veel contact gehad met Koen. Hij hield zich zo lang mogelijk verborgen voor een optreden en nadien kon hij niet snel genoeg weg zijn. Maar chapeau voor wat hij heeft bereikt. Zijn geheim is: geen dikke nek krijgen. En geloof me, dat kan niet eenvoudig geweest zijn met al die bewondering voor hem", aldus Danny Fabry in Dag Allemaal.

"Ik stond backstage toen ik Koen en Kris plots zag weglopen, achtervolgd door een horde doorgedraaide meisjes. Ze liepen werkelijk voor hun leven he. Dat werd een gevecht, echt waar. Koen zijn haar werd zelfs uitgetrokken en hij moest ontzet worden door nogal drieste gendarmes en brandweermannen."

Photo News / Mieke Geysmans
NIET TE MISSEN