Vijftiende editie Beachvolley Deluxe van start in nieuw kleedje

Op 1, 2 en 3 augustus 2014 vindt de vijftiende editie van Beachvolley Deluxe plaats in het centrum van Baal. Naar aanleiding van deze verjaardagseditie pakt de organisatie uit met een nieuw logo en een nieuw kleedje voor de website www.beachvolleydeluxe.be. Ook het aantal sociale media waarop het evenement actief is, wordt uitgebreid.

De Bruyn Chris

In volle winter lijkt het zomers gebeuren nog ver af. Toch zijn de organisatoren van Beachvolley Deluxe al volop aan het werk om van de vijftiende editie een onvergetelijke belevenis te maken. Een nieuw logo en bijbehorende website zijn een eerste stap daartoe. Mede-organisator Stijn Saliën licht toe: "Het oude, blauw-witte logo heeft zeker zijn diensten bewezen. Maar voor onze vijftiende verjaardag vonden we dat het tijd werd voor iets nieuws. Met het nieuwe logo en een vernieuwde website tonen we dat we willen blijven evolueren. En dat we er voortdurend naar streven om onze bezoekers een totaalbeleving te bezorgen." Sociale mediaDe dag van vandaag kan de aanwezigheid op de sociale media niet ontbreken. De Facebookpagina www.facebook.com/beachvolleydeluxe met 1.886 fans bestaat al langer, net als het Twitterprofiel @bvdeluxe. Daarnaast vinden surfers vanaf vandaag Beachvolley Deluxe ook terug op Vimeo en Instagram. Daarmee wil de organisatie hun online verhaal nog breder en beter uitbouwen.

More to comeOp de vraag wat nog meer nieuw zal zijn, is de organisatie kort: "Wil je weten wat we in 2014 nog meer voor onze bezoekers in petto hebben? Zorg dan gewoon dat je erbij bent." Voor wie graag terugblikt op de vorige editie of wie uitkijkt naar de volgende, is er een compilatiefilmpje (http://vimeopro.com/beachvolleydeluxe/bvdeluxe/video/85036102).

Chris De Bruyn

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio