'Rode' Manset wellicht twee wedstrijden geschorst

'Rode' Manset wellicht twee wedstrijden geschorst

'Rode' Manset wellicht twee wedstrijden geschorst

Print
Antwerpcoach Jimmy Floyd Hasselbaink moet vrijdag in Lommel zijn beste puzzelniveau bovenhalen, want nu mist de Nederlander naast de nog steeds geblesseerden Bostock en Güvenç, die zeker nog niet fit zullen zijn, ook Manset en Seppe Kil.

De Fransman Manset kreeg een voorstel van twee weken schorsing, waartegen Antwerp wellicht niet in beroep gaat. Kil, die twee keer geel slikte, blijft sowieso een wedstrijd gedwongen aan de kant.

De Antwerpspelers die zaterdag nauwelijks of niet speelden, werden op training verwacht, de rest kreeg vrij met alweer een individueel programma. Faucher (knie) gaf nog verstek, Bostock (kuit) volgt een individueel programma en Güvenç (gekneusde teen) houdt het bij lichte looptraining. Gomelt (adductoren) komt van ver terug en moet eerst ritme opdoen vooraleer hij op een selectie mag hopen. Voor de uitwedstrijd tegen Lommel nu vrijdag geldt de combiregeling niet.

Koffi

Qua in- of uitgaande transfers beweegt er volgens Antwerpbaas Gunther Hofmans voorlopig niets. Of Koffi wil komen en eventueel ook daadwerkelijk komt, hangt volledig af van de Ivoriaan zelf. De situatie van de nog steeds testende Lépicier bekijkt de club tegen het einde van de week.

STDR

Foto: Mathieu Manset

Archiefbeeld Gmax

MEER VOETBALNIEUWS