Nieuwe bed and breakfast opent de deuren

Nieuwe bed and breakfast opent de deuren

Nieuwe bed and breakfast opent de deuren

Print
Herselt - Herselt In Blauberg is opende een nieuwe bed and breakfast de deuren. “We hebben de oude boerderijelementen bewust behouden”, zegt uitbaatster Hilde Tuerlinckx.
Hilde (62) baat samen met haar echtgenoot Victor Claes (65) de pas geopende bed and breakfast ‘De Nieuwe Bel’ uit. “We zijn officieel geopend sinds 3 januari”, zegt Victor trots. Het was nochtans geen kinderdroom van het koppel om een b&b uit te baten. “Zoiets groeit langzaam”, zegt Hilde.

Het koppel heeft geen kinderen. “Zo is eigenlijk het idee van de b & &b ontstaan. We zijn op een zekere leeftijd en dan komt je pensioen eraan. Kinderen brengen leven in huis, zeggen ze altijd. Wij hadden dat niet. Dus dan begin je te denken aan wat je na je pensioen kan doen”, zegt Hilde.

Ze beslisten om een deel van de stal van de boerderij waar ze in wonen om te bouwen tot b &b. De gemeenschappelijke ruimte ademt nog de boerderijsfeer van vroeger. “Die oude elementen hebben we bewust zo gehouden. Het heeft zijn charme. Ik zie de koeien hier nog staan. En de stier stond vooraan in de hoek”, zegt Hilde terwijl ze naar de bewuste plaats wijst.

www.denieuwebel.be Ilse Van Thielen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio