Vrouw gooit luiers naar Els De Schepper tijdens show

Els De Schepper staat wel al een tijdje op het podium, maar afgelopen week kreeg ze tijdens een show wel heel vreemde voorwerpen naar haar hoofd gegooid. "Ik heb vorige week in Geel door een - hopelijk dronken - dame drie pampers naar mijn hoofd gesmeten gekregen", vertelt ze op Twitter.

fvranckx

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Dat had ik nog nooit meegemaakt", vertelt de cabaretière in Het Nieuwsblad. "Middenin mijn conference, zonder enige aanleiding, vlogen er plots drie pampers op het podium. Ik was zo verrast dat ik er niet meteen op kon inpikken en ik heb toen even de zaallichten laten aansteken. De pampers bleken te komen van een mevrouw met een rode jurk die er op het eerste gezicht heel normaal uitzag."

"Maar toen riep ze iets onsamenhangends en viel ze half van haar stoel toen ze weer wou gaan zitten. Gek genoeg reageerde niemand van de mensen om haar heen daarop. Later hoorde ik dat de dame samen met een groepje naar de voorstelling was gekomen en dat ze het voor de voorstelling al behoorlijk bont hadden gemaakt. Maar wat haar bezielde, weet ik dus niet. Ik heb er uiteindelijk goed om gelachen en prees me gelukkig dat het propere pampers waren."

Archieffoto FrAb

Nu in het nieuws