Bob Peeters: "Mijn visie verander ik nooit meer"

Bob Peeters: Mijn visie verander ik nooit meer

Bob Peeters: "Mijn visie verander ik nooit meer"

Print
Negen competitiewedstrijden heeft Waasland-Beveren nog om weg te geraken van de vijftiende plaats en een stek voor deelname aan play-off 2 te bemachtigen. Trainer Bob Peeters en zijn manschappen weten wat hen te doen staat: punten pakken, en liefst zo veel mogelijk. Te beginnen zaterdag tegen het laatst geklasseerde Bergen. "Er wordt weer rekening gehouden met ons, da's al heel belangrijk", zegt Peeters.

Peeters voelt zich goed bij Waasland-Beveren, maar hij blijft nuchter. "Als een ploeg die voorlaatste staat van trainer wisselt, geeft dat aan dat er iets niet juist zit. Ik ben met mijn volle verstand in dit verhaal gestapt. Ik weet dat we ondanks die mooie zeven op negen nog geen stap verder staan. We moeten nog altijd minimaal één ploeg inhalen."

De ex-spits werd in korte tijd in vorig seizoen tweemaal ontslagen (bij Cercle Brugge en AA Gent, red.) en kende daarna een moeilijke periode. "Na mijn ontslag bij Gent was ik moe, mentaal en fysiek op. Toen heb ik aan alles getwijfeld. Da's logisch, want ik dacht niet meer helder. Daarom ben ik blij dat ik van die negatieve statistieken af ben."

"Weet je, ik heb twee jaar op een wolk geleefd. Alles wat ik aanraakte, veranderde in goud. Plots kwam ik in een negatieve spiraal terecht. Ik had geen ervaring om dat op te vangen. Het positieve is dat ik uit mijn ervaringen heb geleerd. Zo zal ik nooit meer veranderen van visie. Dat heb ik bij Gent wel gedaan. Als ik met Waasland-Beveren ten onder ga, zal dat met mijn visie zijn."

Lees meer in de weekendkrant van Gazet van Antwerpen.

LUK DE RANTER

Foto VDB
Meer sportnieuws