Duo verbouwt 't Schrijverke tot restaurant The Hub

Duo verbouwt 't Schrijverke tot restaurant The Hub

Duo verbouwt 't Schrijverke tot restaurant The Hub

Print
Aartselaar - Het resultaat van twee jeugdvrienden die hun jarenlange ervaring in respectievelijk de IT-wereld en de autobranche én hun gezamenlijke liefde voor koken hebben gebundeld, kan je sinds afgelopen weekend proefondervindelijk ontdekken in hun eerste restaurant The Hub.
Met het ideaalbeeld van een weliswaar eigentijds ingericht, toegankelijk restaurant op maat van een dorp met een zakenpubliek vlakbij, richtten Nicolas Stasse uit Edegem en Jean-Pierre Scheyvaerts uit Hove zich in hun zoektocht naar een geschikt pand voor een horecazaak bewust op de Antwerpse zuidrand. Zo kwamen ze uit op de hoek van de Guido Gezellestraat met de Camiel Paulusstraat, waar ze sinds november de vroegere taverne 't Schrijverke hebben laten ombouwen tot een modern ogend restaurant The Hub met plaats voor 68 gasten, bovendien met een apart af te huren zaaltje voor een twintigtal personen.

"De combinatie met de houten vloer, de koperkleurige accenten en de variatie qua stijl van tafels zorgt voor de gemoedelijke sfeer. Qua ligging zitten we ook gebeiteld, met zowel het dorpscentrum als de Kontichse bedrijvenzone Groeningen en de kmo's langs de A12 vlakbij", vinden de nieuwbakken horecabazen, die opvallend genoeg pas op latere leeftijd die stap wagen.

Kern van hun zakelijk plan is uiteraard het restaurant The Hub, waaruit alles vertrekt. "Dit is het vertrekpunt van een verhaal, waartoe ook een traiteursservice hoort. We streven voorts naar de opening van een tweede restaurant in diezelfde lijn. Al zal Aartselaar steeds de basis zijn. In die zin en vanuit het idee dat mensen elkaar hier in een gezellige sfeer kunnen ontmoeten, dekt onze naam goed de lading."

Jan Van de Poel Foto Jan Van der Perre

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio