20-jarige jongeman uit Malle verdwenen

De politie en het parket zijn op zoek naar de 20-jarige Balder Couttenye. Sinds hij maandag aan zijn woning in Westmalle (Malle) vertrok, werd van de jongen niets meer vernomen. Vermoedelijk reisde hij met de trein naar Hotton of een andere plaats in de Ardennen.

ikerremans

Balder Couttenye verliet op maandag 6 januari zijn woning in Westmalle. Rond 13u zou hij de bus naar Antwerpen genomen hebben. Vermoedelijk reisde hij vanuit Antwerpen met de trein via Luik naar Hotton in de Ardennen. Politie en parket gaan ervan uit dat Couttenye op dit ogenblik in Hotton of elders in de Ardennen verblijft.

"We beschouwen dit als een onrustwekkende verdwijning omdat niemand sinds zijn vertrek nog iets van de jongen heeft vernomen", vertelt Carolien Roofthooft van de politie Voorkempen.

"Moeilijke periode"

Volgens Louis Aerts, een vriend van de vermiste Balder, wilde de jongeman er gewoon even tussenuit. "Hij ging door een moeilijke periode", vertelt Louis, die Balder kent van bij de Mortselse afdeling van het VNJ (Vlaams Nationaal Jeugdverbond). "Balder is een geboren avonturier. Ik vermoed dat hij gewoon even op zichzelf wil zijn."

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg de jongen een zwart -witte vest met een kap, een blauwe jeans en laarzen. Hij droeg een zwarte ketting met een zilverkleurige hanger. Toen Balder thuis vertrok, had hij ook een zwarte rugzak van het merk Eastpak bij zich met daarin een oranje tent en een slaapzak.

Heeft u Balder Couttenye gezien of weet u waar hij verblijft, dan kan u contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of met Child Focus via het nummer 116 000.

SARE

Vastgoed

Jobs in de regio