Materiaalman lanceert zedige naaktkalender FCO Beerschot-Wilrijk

Terwijl FCO Beerschot-Wilrijk bezig is aan een onwaarschijnlijk succesvol seizoen, bewijst de club ook de nodige aandacht te hebben voor het sociale aspect. Op initiatief van materiaalman Seba Rodriguez en gesteund door Tia Hellebaut werd zaterdag uitgepakt met de voorstelling van een zedig uitgebrachte (naakt)kalender van spelers en technische staf.

ikerremans

“Het leuke idee om met een dergelijke naaktkalender uit te pakken, vond onmiddellijk gehoor binnen de spelersgroep”, vertelt Seba Rodriguez. “Omdat we dit idee wilden koppelen aan een sociaal doel, kwamen we via onze trainer Urbain Spaenhoven terecht bij Dolfijntje in Willebroek, waar zijn zoon Tim al jarenlang elke woensdag geniet van een ontspannende zwempartij, die ondertussen ook de nodige therapeutische waarden bewezen heeft.”

Met de prachtige Spiegelzaal van het Paleis aan de Meir als decor en in aanwezigheid van meter Tia Hellebaut, directeur Ludo Deferme en tal van spelers van Beerschot- Wilrijk werd de kalender zaterdag voorgesteld. “Er werden duizend exemplaren gedrukt”, geeft Seba Rodriguez nog mee. “De prijs voor een kalender bedraagt 14,99 euro. Het volledige bedrag van de opbrengst na verkoop wordt integraal overgemaakt aan Dolfijntje Willebroek. Verkoopdagen en -punten worden later via de website van de club en de Facebookpagina meegedeeld.”

Hugo Fret Foto GMAX

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws