Cristiano Ronaldo heeft eigen sociale netwerksite

Cristiano Ronaldo heeft eigen sociale netwerksite

Cristiano Ronaldo heeft eigen sociale netwerksite

Print
Cristiano Ronaldo, de sterspeler van Real Madrid en het Portugese elftal, heeft donderdag zijn eigen sociale netwerksite gelanceerd. De website heet 'Viva Ronaldo' en biedt een Engelstalige interactieve omgeving waar fans met elkaar kunnen communiceren en de laatste nieuwtjes over hun idool zullen vinden.

"Viva Ronaldo is het online platform voor de officiële virtuele community rond Christiano Ronaldo", stond te lezen in een bericht van het Portugese bedrijf Viva Superstars. "We bieden een unieke ervaring aan mijn fans over de hele wereld", werd Ronaldo geciteerd in het persbericht. De aanvoerder van het Portugese elftal beloofde een "actieve deelnemer" te worden.

De gratis website, ook beschikbaar via mobiele apps, biedt voetbalfans te mogelijkheid de wedstrijden van 'CR7' live te volgen. Ook kan men deelnemen aan wedstrijden om een gesigneerd truitje te winnen, of een ticket voor een wedstrijd van de Portugese vedette. De Facebookpagina van Viva Ronaldo had donderdagavond al meer dan 20.000 fans. Op Twitter ging de teller al snel boven de 30.000, na een vermelding op de account van Ronaldo zelf.

De fans kunnen ook foto's en video's met elkaar delen, en berichten sturen naar de voetballer die op Facebook al 67 miljoen en op Twitter 23 miljoen volgers heeft. Zondag zal Ronaldo aanwezig zijn op de inhuldiging van zijn eigen museum in Funchal, de hoofdstad van het eiland Madeira waar hij vandaan komt.

Foto Photo News

Meer sportnieuws