Financiën huren parkeerplaatsen in Coppenskazerne

Print
Brasschaat - De Federale Overheidsdienst Financiën gaat 58 parkeerplaatsen huren in de Lt Coppenskazerne. Op die manier is er voor één op de twee werknemers een parkeerplaats.
Op dit ogenblik werken er 278 personen op de dienst Financiën. Dat is het equivalent van 248 voltijdse banen. Er zijn nu 66 parkeerplaatsen. "We gaan uit van de norm één parkeerplaats per twee personeelsleden. Dat brengt ons op een aantal van 124 parkeerplaatsen. Dus, naast de 66 al bestaande parkeerplaatsen huren we er nu nog 58 bij", meldt Jan Pauwels, woordvoerder van Servais Verherstraeten, staatssecretaris Regie der Gebouwen.

"De parkeerplaatsen die de FOD kan huren, bevinden zich op de site in een parkeergebouw. De meeste personeelsleden die hier tewerkgesteld zijn, wonen ten noorden en ten oosten van Antwerpen. De site is van daaruit niet zo gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarom is het logisch dat de werknemers zich met de wagen verplaatsen", vervolgt Jan Pauwels. De huur van een plaats bedraagt 500 euro per jaar. Dat brengt het totaal voor de 58 plaatsen op 29.000 euro. De huur loopt tot 2027 met daarna een jaarlijkse verlenging.

Jan Brys
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio