Mechels cadeaupakket te koop voor kerst

Print

Mechels cadeaupakket te koop voor kerst

Mechelen - Mechelaars die vrienden of familie graag eens uitnodigen in hun stad, kunnen een Mechels cadeaupakket onder de kerstboom leggen. De hippe cover van de verpakking werd ontworpen door stadsartiest Gijs Vanhee.
Voor 23,90 euro kan je Mechelen cadeau geven. Het ‘Geef Mechelen Cadeau’-pakket is te koop tijdens de twee weekends van de kerstmarkt, en bij het kantoor van UiT in Mechelen in de Hallestraat. In het pakket zit de nieuwe belevingsgids ‘Horen, zien & Mechelen’ om de stad met al je zintuigen te ontdekken.

Met de twee prikkelpakketten, een boekje vol bonnen, kan je bij zes typisch Mechelse zaken je smaakpapillen verwennen met proevertjes zoals een appeltaartje met Gouden Carolusbier of koekjes in de vorm van de Sint-Romboutstoren. In de box zit bovendien een Mechelenbon van 10 euro die je bij ruim 160 handelszaken kan verzilveren: in de horeca, maar ook in andere handelszaken, of om te genieten van het cultuur- en vrije tijdsaanbod in de Dijlestad.

Om te tonen hoe mooi Mechelen wel is, heeft Toerisme bij het pakket twee postkaarten gestopt die deze zomer werden uitgegeven. Zo kunnen mensen die het pakket cadeau krijgen andere levensgenieters meteen aanmoedigen om de stad te bezoeken door een kaartje te sturen.

Lees ook: Toeristen verleiden met prikkelpakket

SVH

Foto Patrick Hattori, stad Mechelen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio